Feesten

Oogstzaal:

Deze zaal is uitermate geschikt voor grote aantallen. De oogstzaal heeft een podium dat strekt over de gehele breedte van de zaal. De veelzijdigheid van deze zaal heeft in de loop der tijd wel gebleken, want jaarlijks worden er ontzettend uiteenlopende activiteiten georganiseerd.

                                   


Spiegelzaal:                                                                      

Een sfeervolle ruimte die een beetje doet denken aan thuis, maar ook gemakkelijk omgebouwd kan worden tot een zakelijk geheel. De ruimte heeft zijn naam te danken aan de spiegelmuur. De spiegelmuur kan overigens afgeschermd worden tijdens vergaderingen. Over het algemeen word deze zaal veel gebruikt voor feestjes, partijen en vergaderingen. Maar de opties zijn natuurlijk eindeloos.

 


Dorszaal:

Voor wat kleinere groepen of partijen, kunnen wij deze zaal aanbieden. Uiteraard is hier ook alles mogelijk, maar dan op kleinere schaal. Regelmatig zijn hier besloten feestjes of vergaderingen. Een eigen bar met tap maakt het een leuke zaal voor bv verjaardagen.


Wilt u meer informatie over ons zalen aanbod, dan bent u altijd van harte welkom in De Wanmolen. Maar u kunt natuurlijk ook bellen of mailen.

Huurprijs zalen:

Dorszaal € 27,50 per uur.

Spiegelzaal € 42,50 per uur.

Oogstzaal € 62,50 per uur.